vineri, martie 29, 2024
spot_img
AcasăАдміністрація15 прихистків для ВПО в регіоні облаштували за підтримки

15 прихистків для ВПО в регіоні облаштували за підтримки

15 прихистків для ВПО в регіоні облаштували за підтримки Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. За півтора року такі місця компактного проживання з’явилися в різних громадах чотирьох районів краю.

В осередках створили комфортні та безпечні умови для родин з дітьми, осіб поважного віку та людей з інвалідністю, які перемістилися з небезпечних регіонів країни. Після проведення ремонтних робіт усі приміщення обладнали зручними меблями, спальними наборами, сучасною побутовою технікою тощо. Також у місцях компактного проживання ВПО встановили засоби протипожежної безпеки, облаштували простори для занять спортом та психосоціальної підтримки📍

🤝 Усі необхідні підготовчі роботи в шелтерах Червоний Хрест Закарпаття здійснив у межах реалізації проєкту «ShelterPlus» за підтримки Австрійського Червоного Хреста (партнерів «Neighbour in Need» та «Austrian Development Cooperation»).

✔️ Зокрема, сьогодні такий осередок запрацював в Імстичеві на Хустщині, а кількома днями раніше – в Дубриничах Ужгородського району. У першому зможуть розмістити 25 осіб з-поміж вимушених переселенців, у другому – 28. Усе необхідне для дооблаштування прихисткам передали Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА та керівниця обласної організації Товариства Червоного Хреста Інна Сабо.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments