marți, aprilie 23, 2024
spot_img
AcasăDiverseBărbat, reținut în Transcarpatia pentru sclavie sexuală

Bărbat, reținut în Transcarpatia pentru sclavie sexuală

În regiunea Transcarpatia, ofițerii de aplicare a legii au reținut un străin în vârstă de 41 de ani suspectat că a recrutat femei ucrainene și le-a traficat în țări asiatice pentru exploatare sexuală. Bărbatul a fost prins la granița dintre Ucraina și Ungaria în timp ce încerca să ducă în străinătate o femeie de 25 de ani din Transcarpatia. El riscă până la 12 ani de închisoare.

Acest lucru a fost raportat pe site-ul web al Poliției Naționale din regiunea Transcarpatia.

„Un bărbat în vârstă de 41 de ani, originar din Transcarpatia, sub legenda angajării la o „agenție de modeling” din străinătate, a recrutat tinere pentru sclavie sexuală. În timp ce comunica pe rețelele de socializare, bărbatul le promitea „modelelor” câștiguri lunare de până la 10.000 de dolari. Cu toate acestea, pentru această muncă, femeile ucrainene trebuiau mai întâi să furnizeze fotografii și date personale pentru așa-numitul „casting”, se arată în comunicat.

Suspectul a fost reținut la granița dintre Ucraina și Ungaria în timp ce încerca să o ducă pe tânăra de 25 de ani din Ujgorod în Cambodgia. Poliția a percheziționat locul său de reședință temporară. Anchetatorii au confiscat telefoanele mobile ale bărbatului, dosarele de redactare și documentele care confirmă activitățile sale ilegale, precum și vehiculul pe care îl folosea pentru a transporta femeia.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments