duminică, iunie 23, 2024
spot_img
AcasăНовиниНа Закарпатті затримали трьох чоловіків за підозрою у збуті наркотиків

На Закарпатті затримали трьох чоловіків за підозрою у збуті наркотиків

На Закарпатті затримали трьох жителів Мукачева за підозрою у збуті наркотиків. Під час обшуків у них вилучили партію метамфетаміну на майже 250 тисяч гривень. Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це інформують у пресслужбі Нацполіції в Закарпатській області.

За інформацією відомства, підозрюваними є троє мукачівців віком 25, 32 та 41 рік.

32-річного та 41-річного закарпатців затримали під час зустрічі з „клієнтами” та збуту їм наркотичної речовини. Під час огляду в одного з чоловіків правоохоронці виявили прихованими ще 10 готових до подальшого збуту згортків з кристалічною речовиною та паперовий згорток з марихуаною.

За місцем проживання 25-річного спільника затриманих провели обшук. У його помешканні виявили партію метамфетаміну — вага вилученого склала 200 грамів. Загалом з незаконного обігу вилучили наркотовару на суму орієнтовно 250 тисяч гривень, додали у поліції.

Чоловіків помістили до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 КК України. Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення. Наразі правоохоронці встановлюють джерело постачання наркотиків до регіону.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments