vineri, iunie 28, 2024
spot_img
AcasăDiverseLa Mucacevo are loc o conferință pentru centrele perinatale din regiunea de...

La Mucacevo are loc o conferință pentru centrele perinatale din regiunea de Vest

În orașul de pe râul Latorița a început o conferință de două zile pentru reprezentanții centrelor perinatale din regiunea de Vest, organizată de Spitalul St Martin. Medicii din Ivano-Frankivsk, Cernăuți, Ternopil și Khmelnytsky au venit la Mukachevo pentru a-și împărtăși experiența.

 Un centru perinatal modern a fost deschis la Spitalul St Martin. În 2021, aici a fost deschisă o nouă unitate de terapie intensivă neonatală, condusă de Arkadiy Olchedayevsky. De atunci, mai mult de 600 de copii au primit asistență.

Consiliul municipal Mucacevo raportează că centrul a înființat, de asemenea, un serviciu neonatal, o unitate de îngrijire post-intensivă, o echipă de resuscitare la fața locului și o unitate de chirurgie pediatrică. Toate departamentele sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, iar sălile de operație și de travaliu au fost modernizate.

Centrul perinatal include 7 departamente, o consultație pentru femei și o sală de catamneză. Următorul pas va fi înființarea unui serviciu de reabilitare timpurie. Unitatea oferă asistență femeilor însărcinate și femeilor în travaliu din toată Transcarpatia.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments