luni, iunie 24, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieMyroslav Biletskyi, primul adjunct al șefului AMR, se află într-o vizită de...

Myroslav Biletskyi, primul adjunct al șefului AMR, se află într-o vizită de lucru în estul țării

În numele șefului regiunii, acesta a participat la mai multe întâlniri, a inspectat progresul proiectelor pentru care regiunea noastră este responsabilă.

„Cel mai important lucru este că am vizitat apărătorii noștri și m-am întâlnit cu prieteni vechi. În același timp, am îndeplinit o misiune plăcută – am înmânat 16 hexacoptere FPV, care au fost achiziționate datorită contribuțiilor participanților la Khust HalfMarathon 2024”, a împărtășit Myroslav Biletskyi pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, el a mulțumit organizatorilor cursei, în special lui Andriy Kozyr, pentru că au avut grijă de sănătatea transcarpatienilor și au susținut sportul în regiunea noastră, precum și tuturor donatorilor și alergătorilor care au donat pentru o cauză foarte importantă.

Acum, unitatea Păsările Maghiarului  au „păsări” puternice pentru a-i distruge pe ocupanți. Adjunctul șefului AMR  a mulțumit comandantului unității, transcarpaticanului  Robert Brovia, pentru întâlnirea călduroasă.

 „Astfel de momente întotdeauna trec repede, dar lasă în urmă amintiri frumoase. Aveți grijă de voi, eroii noștri!”, a adăugat Myroslav Biletskyi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments