duminică, iunie 30, 2024
spot_img
AcasăCulturăO artistă plastică a creat o pictură murală în onoarea Forțelor pentru...

O artistă plastică a creat o pictură murală în onoarea Forțelor pentru Operațiuni Speciale

Potrivit Suspilne Ujgorod, artista Kateryna Tuz a pictat pictura murală la cererea unui soldat din cadrul Forțelor pentru Operațiuni Speciale. Soldatul i-a cerut artistei să redea posterul unității lor.

„S-a întors din război, a pierdut mulți camarazii, mulți au fost răniți, iar acest lucru a fost făcut în onoarea lor. Lupul este un simbol al Forțelor pentru Operațiuni Speciale, deci lupul este unul dintre eroi. Este un simbol al coeziunii haitei și arată exact acest lucru în cadrul Forțelor pentru Operațiuni Speciale. Pe lângă lup, acolo este pictat și eroul însuși al Forțelor pentru Operațiuni Speciale, este ca un fel de poster al unității lor”, spune Kateryna Tuz.

Artistul a pictat muralul de pe gardul stadionului Avangard timp de două zile. Acum, ea finalizează cadrul sub forma unei cămăși brodate.

„Toate broderiile de pe acest perete par să reflecte o imagine din alta. Este plăcut că poți să acorzi atenție fiecăruia dintre ele. Mă ajută un bun prieten de-al meu, este militar, așa că, din motive de securitate, nu poate comenta și nu-și poate arăta fața. De asemenea, el vrea să ajute la perpetuarea acestor inscripții pe acest perete, a broderiei și a tuturor celorlalte elemente”, adaugă artista.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments