duminică, iunie 30, 2024
spot_img
AcasăDiverseȘapte bărbați au încercat să traverseze râul Tisa pe o barcă de...

Șapte bărbați au încercat să traverseze râul Tisa pe o barcă de cauciuc

La 26 iunie, grănicerii din Transcarpatia au reținut șapte bărbați care încercau să traverseze ilegal râul Tisa către Ungaria și România. Patru dintre aceștia transportau o barcă de cauciuc.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Departamentului de Vest al Serviciului  Frontierei  de Stat.

Grănicerii i-au găsit pe cei patru bărbați la 150 de metri de frontiera ucraineano-ungară. Trei dintre aceștia erau locuitori ai regiunii Lviv, iar unul era locuitor al regiunii Zaporizhzhia. Bărbații erau însoțiți la frontiera de stat de doi băieți în vârstă de 14 ani. Adolescenții au fost, de asemenea, reținuți și informați cu privire la „activitățile de petrecere a timpului liber” ale copiilor părinților lor. Un raport privind detectarea semnelor unei infracțiuni administrative în temeiul articolului 184 din Codul contravențiilor administrative a fost trimis poliției.

Bărbații au fost amendați cu câte 5.000 și 10.000 de dolari pentru trecerea ilegală a frontierei.

Alte trei persoane pasibile de serviciul militar au fost reținute de polițiștii de frontieră din departamentul Tyachiv. De asemenea, doi locuitori din regiunea Rivne și un locuitor din regiunea Poltava intenționau să treacă râul Tisa pentru a ajunge în România. Bărbații au trebuit să plătească între 8 și 10 mii de dolari fiecare.

În prezent, agenții detașamentului stabilesc cercul de persoane implicate în trecerea ilegală a frontierei de către bărbați. Au fost întocmite procese-verbale administrative tuturor celor reținuți.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments