Home Новини Передача землі аеропорту „Ужгород” у приватну власність: ексочільниці департаменту міськради повідомили про...

Передача землі аеропорту „Ужгород” у приватну власність: ексочільниці департаменту міськради повідомили про підозру

0

На Закарпатті колишній очільниці департаменту міського господарства Ужгородської міської ради повідомили про підозру у незаконній приватизації комунального майна та зловживанні службовим становищем.

Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

За інформацією правоохоронців, дії жінки призвели до незаконної передачі у власність товариства земельної ділянки, розташованої прямо під стоянкою для літаків на території міжнародного аеропорту „Ужгород”.

За даними слідства, жінка, виконуючи обов’язки директора департаменту, від імені міської ради уклала договір купівлі-продажу землі, проте проігнорувала норми законодавства. Унаслідок цього ділянку, площа якої — 0,2 га, товариство придбало за більш ніж удвічі заниженою вартістю.

Ексочільниці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 233, ч. 2 ст. 364 КК України. Санкції статей передбачають до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Exit mobile version