Home Адміністрація Про особливості повернення ветерана на робоче місце сьогодні в ОВА говорили разом...

Про особливості повернення ветерана на робоче місце сьогодні в ОВА говорили разом з представниками бізнесу та працедавцями

0

Перший заступник керівника області Мирослав Білецький зазначив, що це питання актуальне і важливе, адже підтримка ветеранів, інтеграція їх у мирне життя та соціум після війни – невід’ємна частина державної політики.

💬 «Чимало працівників підприємств, організацій зараз на передовій, хтось із них повернеться на своє місце роботи, хтось захоче змінити фах», – зауважив Мирослав Білецький.

✔️ Освіта і перекваліфікація ветеранів та ветеранок – елемент їх успішної реінтеграції. Та варто памʼятати, що до цього процесу потрібно готувати весь колектив. Важливо залучати всі наявні ресурси для того, щоб ветерани мали можливості для навчання. За словами Мирослава Білецького, в країні вже спостерігають позитивну тенденцію – бізнес активно відкриває можливості для працевлаштування ветеранів.

🤝 До обговорення долучилися представники підприємств, великого і малого бізнесу регіону – ТОВ «Флекстронікс», швейної фабрики «Парада», ТОВ «Інтерфіл», КП «Водоканал Ужгород», ТОВ «Н2О» та багато інших.

💬 «Ми у боргу перед цими людьми. Допоможемо їм повернутися до гідного мирного життя разом», – резюмував перший заступник голови Закарпатської ОВА.

Exit mobile version