Home Культура Bunuri în valoare de peste jumătate de milion de grivne, confiscate de...

Bunuri în valoare de peste jumătate de milion de grivne, confiscate de vameși la frontiera cu Ungaria

0

Mărfuri de marcă în valoare de peste jumătate de milion de grivne au fost confiscate pe 18 iunie la postul vamal Tisa de la granița cu Ungaria.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Vămii Transcarpatice.

Potrivit agenției, un șofer de autobuz a vrut să treacă peste granița ucraineano-ungară bunuri de marcă nedeclarate în valoare de câteva mii de euro.

„Articolele se aflau în mai multe cutii în compartimentul de bagaje, printre alte pachete și valize. După ce a fost descoperită marfa nedeclarată, bărbatul a afirmat că obiectele nu erau bunurile sale personale, ci ale unor străini  care au cerut  să le livreze în Ucraina din Spania”, se arată în comunicat.

Potrivit estimărilor preliminare, valoarea totală a mărcilor găsite depășește o jumătate de milion de grivne, a adăugat vama.

Împotriva transcarpatianului  a fost întocmit un raport în temeiul părții 2 a articolului 471 din Codul vamal al Ucrainei. Sancțiunea articolului prevede o amendă de 30% din valoarea infracțiunii. Mărfurile nedeclarate au fost confiscate. Valoarea finală a acesteia va fi stabilită de un expert.

Exit mobile version