Home Diverse Câteva sute de cadeți au ajuns în Transcarpatia pentru a ajuta grănicerii...

Câteva sute de cadeți au ajuns în Transcarpatia pentru a ajuta grănicerii să protejeze granița

0

La sediul Detașamentului de grăniceri din Mucacevo sunt create rezerve pentru a stabiliza situația în cazul unor tentative sporite de activitate ilegală.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Detașamentului de grăniceri Mucacevo.

Se menționează că în Transcarpatia au sosit recent câteva sute de cadeți ai Academiei Naționale Bohdan Khmelnyțki a Serviciului Frontierei de Stat din Ucraina și ai altor instituții de învățământ superior ale Ministerului Afacerilor Interne.

Principala lor sarcină este de a dobândi abilități practice de monitorizare a respectării regimului de frontieră și a regimului frontierei de stat, de reacție promptă la schimbările în situația din zona de frontieră, precum și de prevenire a tentativelor de trecere ilegală a frontierei și de garantare a siguranței și ordinii publice în zona de frontieră.

„După ce se vor familiariza cu zona de instruire, cu specificul organizării serviciului pentru asigurarea unei protecții fiabile a frontierei, viitorii ofițeri vor îndeplini sarcini în cadrul patrulelor de frontieră împreună cu personalul obișnuit, vor fi implicați în patrularea frontierei de stat, în desfășurarea activităților de control și verificare etc.”, se mai arată în comunicat.

Exit mobile version