Home Administrație Guvernul a prelungit cu o lună amânarea mobilizării acordate prin hotărâri ale...

Guvernul a prelungit cu o lună amânarea mobilizării acordate prin hotărâri ale Ministerului Economiei

0
Прапор України на флагштоці біля Будинку Уряду України (Кабінету міністрів), у Києві, 31 квітня 2020 р. Фото Чузавков Сергій / УНІАН

Cabinetul de miniștri a prelungit automat cu o lună perioada de valabilitate a amânărilor de la serviciul militar în timpul mobilizării acordate persoanelor pasibile de serviciu militar prin deciziile relevante ale Ministerului Economiei.

Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul permanent al guvernului în Parlamentul Ucrainei (Verkhovna Rada), Taras Melnychuk.

Aceasta se referă la amânările care nu au expirat în ziua în care a fost luată decizia, a declarat Melnychuk.

„S-a stabilit că perioadele de valabilitate a amânărilor de la serviciul militar în timpul mobilizării acordate persoanelor pasibile de serviciul militar prin deciziile relevante ale Ministerului Economiei, în conformitate cu Rezoluția Cabinetului de Miniștri din 27.01.2023 N 76 „Unele aspecte ale implementării prevederilor Legii Ucrainei „Cu privire la pregătirea mobilizării și mobilizare” privind rezervarea persoanelor pasibile de serviciul militar pentru perioada de mobilizare pe timp de război”, care nu au expirat în ziua acestei decizii, se prelungesc automat cu o lună”, se arată în declarație.

Exit mobile version