Home Diverse SBU denunță un canal clandestin pentru vânzarea de arme de război și...

SBU denunță un canal clandestin pentru vânzarea de arme de război și explozibili în regiunea Transcarpatia

0

În regiunea Transcarpatia, Serviciul de Securitate al Ucrainei a demascat un canal clandestin pentru vânzarea de arme de război și explozibili. Organizatorul canalului era un localnic care ispășea o pedeapsă într-un penitenciar pentru vânzări ilegale de arme.

Acest lucru a fost raportat pentru Suspilne de către Wanda Milo, purtătoare de cuvânt a Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Transcarpatia.

Potrivit acesteia, înainte de a fi arestat, transcarpatianul a ascuns un arsenal de muniții în apropierea unei cariere locale. În timp ce se afla în spatele gratiilor, el a încercat să vândă armele ascunse prin intermediul propriilor legături din” libertate”

„În cursul unor măsuri complexe, din ascunzătoare a fost confiscat un lot mare de TNT și plastid cu detonatoare electrice, 7 grenade de luptă, aproape 600 de cartușe pentru arme de calibru mic”, a declarat purtătoarea de cuvânt.

Bărbatul a primit o notificare de suspiciune în conformitate cu partea 1, articolul 263 din Codul penal al Ucrainei. Articolul prevede o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de la trei la șapte ani.

Munițiile confiscate au fost trimise pentru examinare. Ofițerii de aplicare a legii identifică în prezent persoanele implicate în această infracțiune. Ancheta este în curs de desfășurare, a adăugat Wanda Milo.

Exit mobile version