Home Diverse Suspecții în cazul furtului mașinilor de lux au fost reținuți în Transcarpatia

Suspecții în cazul furtului mașinilor de lux au fost reținuți în Transcarpatia

0

În orașul Perecin din Transcarpatia, poliția a reținut trei bărbați suspectați de furtul unor mașini scumpe.

Acest lucru a fost raportat pe site-ul web al Poliției Naționale din regiunea Transcarpatia.

Potrivit reprezentanților forțelor de ordine, bărbații au fost reținuți într-o curte din Perecin în momentul în care conduceau un Range Rover de vânzare. Mașina era căutată ca fiind furată dintr-o parcare din Ujgorod.

„Organizatorul schemei este un transcarpatian în vârstă de 42 de ani, care a implicat alți doi complici: unul dintre ei se ocupa de fabricarea și etalarea cheilor de mașini; celălalt era responsabil de starea tehnică a mașinilor și le pregătea pentru vânzarea ulterioară. Organizatorul căuta personal clienți dispuși să cumpere o mașină de lux la un preț redus în afara regiunii”, se arată în comunicat.

Bărbații au fost plasați într-un centru de detenție temporară. Anchetatorii i-au notificat ca fiind suspectați de comiterea unei infracțiuni în conformitate cu partea 3 a articolului 289 din Codul penal al Ucrainei.

Tribunalul districtual din orașul Ujgorod le-a impus suspecților o măsură de constrângere preliminară sub formă de arest preventiv, cu posibilitatea de a plăti o cauțiune în valoare totală de peste 2 milioane UAH. Persoanele reținute riscă până la 12 ani de închisoare cu confiscarea bunurilor.

Exit mobile version