Home Diverse Un bărbat din Transcarpatia s-a tăiat la mâini  în centrul teritorial de înrolare și sprijin...

Un bărbat din Transcarpatia s-a tăiat la mâini  în centrul teritorial de înrolare și sprijin social

0

În Transcarpatia, o persoană pasibilă de serviciul militar s-a tăiat la mâini în centrul teritorial de recrutare și asistență socială. Acestuia i s-a acordat asistență medicală.

Acest lucru a fost raportat pe 2 iulie pe pagina de Facebook a Centrului regional pentru recrutare și sprijin social din Transcarpatia.

Potrivit agenției, bărbatul nu a dorit să furnizeze un document de înregistrare militară în timpul clarificării datelor sale de înregistrare militară.

„În timpul conversației, cetățeanul a cerut să folosească toaleta. După un timp, el a fost găsit pe podea cu răni tăiate pe braț. Militarii i-au aplicat un garou, i-au acordat primul ajutor, au chemat poliția și o ambulanță. Bărbatul este în prezent în spital”, se arată în declarație.

Comisariatul militar regional Transcarpatia a adăugat că, în 2017, Comisariatul militar al districtului Dniprovskyi din Kiev l-a declarat pe bărbat inapt pentru serviciul militar în timp de pace și parțial apt în timp de război. Acesta a fost înregistrat ca pasibil de serviciul militar, astfel încât este supus mobilizării.

Exit mobile version