Home Новини В Ужгороді на паркані стадіону „Авангард” художниця Катерина Туз створила мурал пошани...

В Ужгороді на паркані стадіону „Авангард” художниця Катерина Туз створила мурал пошани військовим із сил спеціальних операцій

0

Як зазначає „Суспільне Ужгород”, художниця Катерина Туз намалювала мурал на прохання військового із сил спеціальних операцій. Воїн попросив художницю перемалювати постер їхнього підрозділу.

„Він повернувся з війни, багато кого втратив, багато поранених і це на честь їх зроблено. Вовк — це символ сил спеціальних операцій, тому саме вовк — є одним з героїв. Це символ згуртованості зграї і він, як раз таки показує саме це в силах спеціальних операцій. Окрім вовка там ще намальований сам герой сил спецоперацій, це як їхній постер підрозділу”, — розповідає Катерина Туз.

Мурал на паркані стадіону „Авангард” художниця малювала впродовж двох днів. Зараз домальовує рамку у вигляді вишиванки.

Всі вишиваночки на цій стіні як відбивають один малюнок від другого. Гарно, що можна звернути увагу на кожен з них. Допомагає мені мій хороший друг, він військовий, тому він не може у цілях безпеки давати коментарі і показувати своє обличчя. Також хоче допомогти увіковічити ці написи на цій стіні, вишиванку і все інше”, — додає художниця.

Exit mobile version