duminică, iunie 23, 2024
spot_img
AcasăАдміністраціяКонсул Румунії в Солотвино/Слатіна, пан Граціан Флорін Пирву, взяв участь у другому...

Консул Румунії в Солотвино/Слатіна, пан Граціан Флорін Пирву, взяв участь у другому Міжнародному координаційному конгресі Платформи «Взаємодія»

Консул Румунії в Солотвино/Слатіна, пан Граціан Флорін Пирву, разом з керівництвом Колегії адвокатів Марамуреша та ASSOC Baia Mare, взяв участь у другому Міжнародному координаційному конгресі Платформи «Взаємодія» в Україні, який відбувся 24 травня в Ужгороді, під патронатом багатьох депутатів Верховної Ради України, подія, яка створює конкретні передумови для продовження регіонального співробітництва в соціальній, економічній та гуманітарній сферах між Румунією та Україною.

Платформа «ВЗАЄМОДІЯ» є корисним інструментом для діалогу та конкретної співпраці і об’єднує більшість органів влади та неурядових організацій на регіональному рівні, які беруть участь у підтримці постраждалих від війни територій. Вона також забезпечує взаємодію та координацію майбутньої діяльності, в тому числі транскордонної, у багатьох сферах співпраці.

Ми дуже раді, підкреслює консул Румунії, що професійні та віддані своїй справі команди на чолі з Флоріном Андрейкуцом та Флоріаном Саледжану (Марамуреш) зробили суттєвий внесок в ефективну підтримку регіонів та людей, які постраждали від широкомасштабного вторгнення Російської Федерації, і ми дякуємо їм за їх послідовність та відмінну співпрацю.

Ми хотіли б подякувати Михайлу Лабі, депутату Верховної Ради України та віце-голові Платформи «Взаємодія», за запрошення румунської сторони.У своєму привітанні учасникам Конгресу «Взаємодія» пан Флорін Парву підкреслив, що Румунія була з Україною та українцями, які рятуючись від війни, шукали підтримки та співчуття у своїх румунських сусідів з перших годин початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну.  Ми не маємо права говорити, що ми втомилися, коли страждають наші найближчі сусіди. Ми йдемо далі, разом.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments