duminică, iulie 7, 2024
spot_img
AcasăНовиниНа Закарпатті демонтують пошкоджений міст через річку Тересва

На Закарпатті демонтують пошкоджений міст через річку Тересва

На Закарпатті демонтують міст через річку Тересва, частина якого обвалилася в липні 2023 року.

Про це повідомили на сторінці Закарпатської ОВА у Facebook.

Роботи проведуть у межах реалізації проєкту реконструкції переходу через р. Тересва на дорозі державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів.

„Підрядна організація, відповідальна за реконструкцію, упродовж тижня підготує графік виконання робіт, його узгодять і вже на початку серпня розпочнуть реалізацію проєкту. Окрім демонтажу обʼєкта, також планують перемістити газову трубу, розчистити русло річки тощо, — йдеться у повідомленні.

Дату початку робіт, а також графік, коли у зв’язку з перенесенням труби буде відсутнє газопостачання, оприлюднять завчасно.

„Терміни дуже стислі, зараз ідеальний момент: рівень води невисокий, а вимушене тимчасове відключення від газопостачання мешканці окремих населених пунктів відчуватимуть не так гостро, ніж, до прикладу, восени чи взимку”, — додав перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Що відомо

На Закарпатті 24 липня 2023 року обвалився міст через річку Тересва на трасі „Мукачево — Львів” в межах населеного пункту Бедевля у Тячівському районі. Внаслідок падіння мосту травми отримали п’ять людей, серед яких троє дітей.

Через кілька днів завершили встановлення важкого механізованого мосту через річку. Тимчасова переправа через річку Тересва на Закарпатті ввечері 20 жовтня опинилася повністю під водою. Пізніше її відновили.

Роботи з встановлення модульного мосту розпочали у серпні. Наприкінці листопада завершили монтаж усіх частин транспортного мосту через річку Тересва. Також 23 листопада 2023 року провели тестовий заїзд автомобілів на модульному мосту. 2 січня дозволили рух модульним мостом для вантажного транспорту вагою до 40 тонн.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments