marți, iulie 2, 2024
spot_img
AcasăDiverseBărbați suspectați de trafic de droguri, reținuți în Transcarpatia

Bărbați suspectați de trafic de droguri, reținuți în Transcarpatia

Trei locuitori din Mucacevo au fost reținuți în regiunea Transcarpatia fiind suspectați de trafic de droguri. În timpul perchezițiilor, a fost confiscat de la aceștia un lot de metamfetamină în valoare de aproape 250.000 UAH. Suspecții riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Poliției Naționale din regiunea Transvarpatia.

Potrivit agenției, suspecții sunt trei locuitori din Mukachevo cu vârste de 25, 32 și 41 de ani.

Un bărbat de 32 de ani și un transcarpatian de 41 de ani au fost reținuți în timpul unei întâlniri cu „clienții” și vânzarea de droguri. În timpul inspecției unuia dintre bărbați, ofițerii de aplicare a legii au găsit încă 10 role de substanță cristalină și o rolă de hârtie cu marijuana pregătită pentru vânzarea ulterioară.

O percheziție a fost efectuată la domiciliul complicelui de 25 de ani al celor reținuți. În apartamentul acestuia a fost găsit un lot de metamfetamină – greutatea substanței confiscate era de 200 de grame. În total, poliția a confiscat droguri în valoare de aproximativ 250.000 UAH, a adăugat poliția.

Bărbații au fost plasați într-un centru de detenție temporară. Anchetatorii desfășoară o anchetă preliminară cu privire la această faptă în temeiul părții 2, articolul 307 din Codul penal al Ucrainei. Suspecții riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Ofițerii de aplicare a legii stabilesc în prezent sursa de aprovizionare cu droguri a regiunii.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments