duminică, iulie 7, 2024
spot_img
AcasăDiverseÎn munții din Transcarpatia, salvatorii au găsit o turistă de 70 de...

În munții din Transcarpatia, salvatorii au găsit o turistă de 70 de ani care s-a rătăcit

Pe 9 iunie, în apropiere de Muntele Stiy din Transcarpatia, salvatorii au găsit o turistă din Harkov care se rătăcise în timpul unei drumeții în apropiere de Muntele Stiy.

Acest lucru a fost raportat pentru Suspilne de Natalia Batyr, purtătoare de cuvânt a Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din regiunea Transcarpatia.

 Potrivit acesteia, în jurul orei 17:00, salvatorii au primit un raport potrivit căruia o turistă în vârstă de 70 de ani s-a rătăcit pe un traseu de drumeție în apropiere de Muntele Stiy și avea nevoie de ajutor.

 „Locuitoarea din Harkov a plecat din satul Pylypets și a urcat pe Muntele Stiy, iar când a început să coboare, a început să se simtă slăbită de puteri și s-a temut că nu va reuși să se întoarcă. Ea i-a spus fiului ei că are nevoie de ajutor, iar acesta a sunat la 101 și i-a dat coordonatele mamei sale”, a declarat purtătoarea de cuvânt.

 Femeia rătăcită a fost găsită la ora 19:05 în zona Muntelui Stiy în stare satisfăcătoare și a fost dusă la un loc de cazare temporară, a adăugat Batyr.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments