marți, iulie 2, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieLista Ambasadorilor Transcarpatiei a fost completată cu încă 10 transcarpatieni  influenți și...

Lista Ambasadorilor Transcarpatiei a fost completată cu încă 10 transcarpatieni  influenți și renumiți

Lista Ambasadorilor Transcarpatiei, adică a persoanelor care promovează regiunea la nivel național și internațional, a fost completată recent cu încă 10 transcarpatieni  influenți și renumiți.

Astfel, Transcarpatia are 24 de ambasadori, a raportat Departamentul de Cultură al Administrației Militare Transcarpatia. Președintele Consiliului Regional Transcarpatia, Roman Sarai, a înmânat în mod solemn certificate și insigne celor zece ambasadori care vor reprezenta interesele regiunii noastre și o vor promova în mod integral în următorii 3 ani.

Aceștia sunt Dmytro Tuzhansky, analist și director al Institutului pentru Strategia Europei Centrale; Rudolf Balazhynets, voluntar, șefa departamentului de proiecte și activități socio-culturale al Bibliotecii Științifice Universale Regionale Transcarpatice  „F. Potushniak”, managerul cultural Evhenia Napuda, directorul artistic al Corului Popular Transcarpatic Natalia Petiy-Potapchuk, fotograful Mykhailo Dorohovych, fondatorul Clinicii ” Asklepius№, medicul Yuriy Andrashko, Katerzhyna Svoboda din Republica Cehă, expert în vinuri, somelier, fondatorul Școlii de Sommelier Vitaliy Kovach, antreprenorul și co-fondatorul SheMax Tetyana Shelest, și antreprenorul, fondatorul ONG-ului „Kvasy – Fill Up” Oleksandr Shatalov.

Roman Sarai și-a exprimat speranța că munca lor asiduă și reputația excelentă vor contribui la dezvoltarea regiuniiTranscarpatia

Care este scopul acestei inițiative?

Inițiativa de a crea o echipă de ambasadori ai Transcarpatiei a a fost lansată de AMR Transcarpatia  în octombrie anul trecut. Ambasadori ai regiunii noastre pot deveni „…transcarpatienii , indiferent de zona în care locuiesc acum, precum și străinii care au  legătură cu regiunea noastră. Sarcina principală este de a promova Transcarpatia la nivel național și internațional, de a stabili și dezvolta noi legături în diverse domenii, de a organiza conferințe, forumuri, seminarii, expoziții, summituri etc.”, ssubliniază AMR. Persoanele ambițioase și active sunt invitate să se alăture echipei de ambasadori ai regiunii Transcarpatia , care vor promova regiunea noastră pe bază de voluntariat, vor atrage investiții și vor îmbunătăți imaginea șinutului de argint, cum ne-am obișnuit să numim plaiul nostru natal.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments