duminică, iulie 7, 2024
spot_img
AcasăНовиниВ Ужгороді на паркані стадіону "Авангард" художниця Катерина Туз створила мурал пошани...

В Ужгороді на паркані стадіону „Авангард” художниця Катерина Туз створила мурал пошани військовим із сил спеціальних операцій

Як зазначає „Суспільне Ужгород”, художниця Катерина Туз намалювала мурал на прохання військового із сил спеціальних операцій. Воїн попросив художницю перемалювати постер їхнього підрозділу.

„Він повернувся з війни, багато кого втратив, багато поранених і це на честь їх зроблено. Вовк — це символ сил спеціальних операцій, тому саме вовк — є одним з героїв. Це символ згуртованості зграї і він, як раз таки показує саме це в силах спеціальних операцій. Окрім вовка там ще намальований сам герой сил спецоперацій, це як їхній постер підрозділу”, — розповідає Катерина Туз.

Мурал на паркані стадіону „Авангард” художниця малювала впродовж двох днів. Зараз домальовує рамку у вигляді вишиванки.

Всі вишиваночки на цій стіні як відбивають один малюнок від другого. Гарно, що можна звернути увагу на кожен з них. Допомагає мені мій хороший друг, він військовий, тому він не може у цілях безпеки давати коментарі і показувати своє обличчя. Також хоче допомогти увіковічити ці написи на цій стіні, вишиванку і все інше”, — додає художниця.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments