luni, mai 20, 2024
spot_img
AcasăАдміністраціяБілецький узяв участь у зустрічі з румунськими партнерами

Білецький узяв участь у зустрічі з румунськими партнерами

Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у зустрічі з румунськими партнерами, головною темою якої було будівництво мосту через річку Тису у межах майбутнього пункту пропуску «Біла Церква – Сігету Мармацієй».
💬 «Це унікальна можливість усім зацікавленим структурам особисто обговорити проблемні питання, що стосуються реалізації проєкту.
Маємо кілька проблемних питань, несвоєчасне вирішення яких загрожує порушенням термінів будівництва, а цього ми не можемо допустити», – прокоментував Мирослав Білецький.
📍За його словами, роботи, які повинні виконати на румунській стороні, готові на 60%. Щоб продовжувати зведення конструкції, вже за два місяці потрібно буде перейти на українську сторону. Тому учасники зустрічі обговорили всі нормативні моменти, які потрібно залагодити для цього.
💬 «Домовились про чергову зустріч найближчим часом, щоб якнайшвидше обговорювати і вирішувати питання, що виникають», – зауважив перший заступник керівника краю.
У заході також узяли участь представники Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Закарпатській області, Управління ДІАМ, БУВР Тиси, представництва МЗС України в м.Ужгороді, митники, прикордонники.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments