joi, mai 9, 2024
spot_img
AcasăспортВласник Viber відкриває свій офіс у Києві та долучається до "Дія.City"

Власник Viber відкриває свій офіс у Києві та долучається до „Дія.City”

Компанія Rakuten, власниця соцмережі Viber, 15 січня відкрила свій офіс у Києві. Фірма також планує приєднатися до ініціативи „Дія.City” з розвитку ІТ-сектору України.

Про це йдеться на офіційному сайті Rakuten Group, Inc.

Три бізнеси Rakuten — Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards — зараз займаються в Києві та Одесі розробкою програмного забезпечення та цифровим маркетингом, зосередженими в Києві та Одесі.

У компанії розповіли, що Rakuten поглибив співпрацю з Україною після того, як у вересні 2023 року голова та генеральний директор компанії Міккі Мікітані супроводжував японських урядовців під час дипломатичної місії до України. Як представник приватного сектору Японії Мікітані зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та віцепрем’єр-міністром — міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

Rakuten в Україні винайматиме співробітників у технологічному секторі. Очікується, що в Україні запустять цифровий гаманець Rakuten Viber. Функція вже діє в кількох європейських країнах. За допомогою цього сервісу зокрема можна буде надсилати гроші в країну та з країни за допомогою захищених транзакцій в системі миттєвих повідомлень.  Пресслужба Rakuten написала, що 98% людей в Україні мають встановлений додаток Viber.

Раніше, у листопаді 2023 року, компанія Rakuten Viber запустила в Україні преміум-підписку Viber Plus вартістю $1.99 на місяць. Там можна читати голосові повідомлення, доступний режим „невидимки” та обмежена реклама.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments