joi, mai 9, 2024
spot_img
AcasăрізнеЗакарпатець намагався виїхати до Угорщини за підробленим свідоцтвом про смерть жінки

Закарпатець намагався виїхати до Угорщини за підробленим свідоцтвом про смерть жінки

30-річний закарпатець намагався виїхати з України до Угорщини через пункт пропуску „Тиса” за підробленим свідоцтвом про смерть жінки.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби у Facebook.

За інформацією ДПСУ, чоловік виїжджав за кордон разом зі своїм товаришем.

„Пасажир мікроавтобуса „Mercedes” разом з паспортом надав на контроль свідоцтво про смерть дружини та документи, що підтверджують їх шлюб та народження спільного сина. Це мало бути підставою для його виїзду за межі України як батька, що самотужки виховує дитину”, — йдеться у повідомленні.

У ході перевірки документів прикордонники встановили, що свідоцтво про смерть жінки є підробленим. Також з’ясувалось, що такий документ не значиться у державному реєстрі актів цивільного стану.

Закарпатець намагався виїхати до Угорщини за підробленим свідоцтвом про смерть жінки

Підроблені документи, за якими закарпатець намагався виїхати до Угорщини. Фото: Держприкордонслужба України — Західний кордон/Facebook

Згодом чоловік зізнався, що його дружина жива та здорова, а сфальшований документ йому передав водій мікроавтобуса перед в’їздом у пункт пропуску, додали у ДПСУ.

За фактом використання підроблених документів прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції. Також чоловіка притягнуть до адмінвідповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону. У діях водія вбачають ознаки кримінального правопорушення за ст. 332 КК України.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments