luni, mai 20, 2024
spot_img
AcasăАдміністраціяМіжнародні проєкти Обласної клінічної лікарні – у фокусі депутатів

Міжнародні проєкти Обласної клінічної лікарні – у фокусі депутатів

🏥 Результати грантової програми «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна» сьогодні було презентовано депутатам Івано-Франківської обласної ради в «Закарпатській обласній клінічній лікарні імені Андрія Новака».

🚑 Обласна клінічна лікарня реалізувала проєкт «Транскордонний обмін знаннями про мінімальні інвазивні методи хірургії та сучасний догляд», вартістю понад 463 тисячі євро.

🤝 За грантові кошти придбано і введене в експлуатацію сучасне медичне обладнання для операційної, яке дозволить покращити рівень надання медичних послуг пацієнтам: лапароскопічна стійка та рентгенівський апарат С-арка.

👨‍⚕️ Директор закладу Юрій Яцина презентував і наступні міжнародні проєкти, які реалізовуватимуть найближчим часом. Зокрема, впроваджуватиметься транскордонний проект із окружною  лікарнею швидкої допомоги «Dr Constantin Opris» у місті Бая-Маре (Румунія). Буде закуплено лапараскопічне обладнання для хірургії та обладнання для відділення стаціонарної реабілітації.

👉 В іншому проєкт у рамках програми «Польща – Україна» заплановано закупівлю медичного обладнання на суму близько 1,3 млн. євро.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments