luni, mai 20, 2024
spot_img
AcasăрізнеНа Закарпатті рятувальники відкачували воду з підтоплених приміщень

На Закарпатті рятувальники відкачували воду з підтоплених приміщень

На Закарпатті сильні опади спричинили підтоплення певних об’єктів та житлових будинків на території Рахівського й Тячівського районів. Зокрема у Рахівському районі рятувальники двічі відкачували воду з місцевої електропідстанції, оскільки існувала загроза знеструмлення цілого району.

Про це інформують на сайті ДСНС в Закарпатській області.

За інформацією відомства, були зафіксовані виклики до одного з рахівських магазинів, де затопило підвальне приміщення, та до 4-х житлових будинків.

„Люди переживали, що вода пошкодить твердопаливні котли у підвалах і вони залишаться без опалення. У Тячівському районі виїжджали один раз — на приватне обійстя у селище Дубове, де вода затопила подвір’я й підвал. Всього для відкачування води залучили 9 людей та 3 одиниці техніки”, — йдеться у повідомленні.

Внаслідок підняття води у річці Глибокий Потік, яка протікає Тячівським районом, відбувся підмив дороги місцевого значення довжиною орієнтовно 15-20 метрів. Подія трапилася на вулиці Центральній у селі Глибокий Потік. Рух транспорту можливий. На сьогодні заплановане засідання комісії Солотвинської тергромади, додають у ДСНС.

Також зранку 6 лютого стало відомо про зсув ґрунту, який перекрив одну з місцевих доріг у селі Богдан, що у Рахівському районі. На вулиці Довбуша зійшло орієнтовно 200 кубічних метрів землі. Наразі тривають роботи з розчищення проїжджої частини.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments