joi, mai 9, 2024
spot_img
AcasăНовиниПродавав українок до країн Азії у сексуальне рабство: на Закарпатті поліція затримала...

Продавав українок до країн Азії у сексуальне рабство: на Закарпатті поліція затримала іноземця

На Закарпатті правоохоронці затримали 41-річного іноземця, якого підозрюють у вербуванні українок та переправлянні їх до країн Азії з метою сексуальної експлуатації. Чоловіка впіймали на українсько-угорському кордоні при спробі вивезти за кордон 25-річну закарпатку. Йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

„41-річний уродженець Закарпаття, під легендою працевлаштування в іноземній „модельній агенції”, вербував молодих дівчат для сексуального рабства. Під час спілкування у соцмережах чоловік обіцяв „моделям” щомісяця до 10 тис. доларів заробітку. Однак для цієї роботи українки спочатку мали надати свої фотографії та особисті дані для так званого „кастингу”, — йдеться у повідомленні.

Підозрюваного затримали на українсько-угорському кордоні під час спроби вивезти 25-річну ужгородку до Камбоджі. За місцем його тимчасового проживання поліцейські провели обшуки. Слідчі вилучили у чоловіка мобільні телефони, чорнові записи та документацію, яка підтверджує його незаконну діяльність, а також транспортний засіб, яким він перевозив ужгородку.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України. Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суспільне намагається отримати коментар підозрюваного, щоб дізнатися деталі ситуації.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments