duminică, iunie 23, 2024
spot_img
AcasăНовиниСьогодні в Ужгороді запрацював центр рекрутингу Нацгвардії України

Сьогодні в Ужгороді запрацював центр рекрутингу Нацгвардії України

Новостворений осередок пропонує низку актуальних вакансій – від рядового до сержантського й офіцерського складу.

💬 «Наші військовослужбовці займаються охороною і обороною важливих державних об’єктів, консульських і дипломатичних установ, охороною громадського порядку на вулицях міст, наші підрозділи охороняють підсудних і проводять екстрадицію», – зазначив заступник командира підрозділу НГУ у Закарпатській області майор Сергій Суханов.

За його словами, окремі фахівці виконують бойові завдання на передовій, ще деякі підрозділи залучаються до спецоперацій спільно з іншими військовими формуваннями в Закарпатській області☝️

📍Центр рекрутингу в Ужгороді пропонує гідні умови проходження військової служби, своєчасні виплати та інші соціальні гарантії, можливості професійного й кар’єрного зростання. Про це розповів начальник відділення кадрової роботи підрозділу НГУ у Закарпатській області майор Олег Білецький.

✔️Окрім інформації щодо наявних вакансій та умов служби в складі Нацгвардії, охочі громадяни віком 18–60 років також можуть записатися до лав підрозділу за мобілізацією чи контрактом. Кандидати повинні пройти психологічний відбір, військово-лікарську комісію, співбесіду. Після цього на них чекає курс військової підготовки. Лише потім – виконання завдань у складі підрозділу Нацгвардії.

🔹Центр працює за адресою м. Ужгород, Православна набережна, 20.

Графік роботи👇

▪️будні – з 8:30 до 17:30;

▪️вихідні – з 8:30 до 11:00.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments