duminică, iunie 16, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieCoada electronică a fost lansată în toate Centrele Teritoriale de recrutare și...

Coada electronică a fost lansată în toate Centrele Teritoriale de recrutare și Asistență Socială în regim de testare

Marți, 21 mai, a fost lansat un sistem de înregistrare electronică în fiecare centru teritorial de recrutare și asistență socială. Cei care doresc să își actualizeze datele la nivelul Centrelor Teritoriale se pot înscrie la coada electronică, care funcționează în regim de testare, informează serviciul de presă al Ministerului Apărării.

Viceministrul Apărării, Kateryna Chernogorenko, a declarat că serviciul online de actualizare a datelor în cadrul Centrelor Teritoriale a fost lansat de Ministerul Apărării în cooperare cu QLogic. Potrivit acesteia, sistemul a început să funcționeze în regim de testare în toate comisariatele militare din țară.

„Am primit apelurile cetățenilor noștri și am văzut o cerere de a crea un serviciu de coadă electronică. Avem deja experiență în crearea unui astfel de serviciu, așa că l-am implementat rapid  pentru centrele teritoriale de recrutare. De acum încolo, nu mai este nevoie să stați la coadă pentru a vă îndeplini obligația legală, trebuie doar să vă înscrieți online și să veniți la ora stabilită”, a declarat viceministrul Apărării.

Cum să vă înscrieți la coada electronică la Centrul Teritorial

Persoanele obligate la serviciul militar se pot înscrie la coada electronică cu precizarea  regiunii, orașul, Centrului Teritorial de recrutare și Asistență Socială și propriile date de contact pentru înregistrare.

Reamintim că, la 17 mai, Ministerul Apărării a prezentat aplicația Reserve+ pentru actualizarea datelor. În cele două zile de la lansarea aplicației, 260.000 de persoane și-au actualizat datele, iar până la data de 21 mai, peste 1 milion de persoane pasibile de serviciul militar și-au reactualizat propriile date.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments