sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseGrănicerii din Transcarpatia au descoperit doi bărbați rătăciți în pădure

Grănicerii din Transcarpatia au descoperit doi bărbați rătăciți în pădure

În munții din Transcarpatia, grănicerii din cadrul Detașamentului Mucacevo au descoperit doi bărbați care se rătăciseră în căutarea graniței cu România.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Direcției Regionale Vest a Serviciului Frontierei  de Stat din Ucraina.

Potrivit agenției, un locuitor în vârstă de 26 de ani din regiunea Ternopil și un locuitor în vârstă de 24 de ani din regiunea Prykarpattia au planificat în mod independent un traseu folosind hărți online printr-o zonă muntoasă. Bărbații au pornit spre munți fără echipament sau alimente.

„Au petrecut două zile încercând să ajungă în România.” După ce au petrecut prima noapte în aer liber, bărbații au răcit și au fost udați de ploaie. Dimineața, au continuat pe traseul ales. Cu 1,5 km înainte de graniță, „călătorii”, obosiți și epuizați, au fost găsiți de un grănicer. Bărbații au fost fericiți că au fost găsiți, deoarece și-au dat seama că ar fi putut muri”, se arată în comunicat.

Bărbații au fost duși la unitatea de grăniceri, li s-a dat ceai cald și li s-a oferit posibilitatea de a-și usca hainele și pantofii. Polițiștii de frontieră au întocmit rapoarte privind infracțiuni administrative în conformitate cu articolul 204-1 din Codul de infracțiuni administrative împotriva ambilor reținuți.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments