miercuri, mai 8, 2024
spot_img
AcasăDiversePodul peste râul Teresva va fi închis în Transcarpatia

Podul peste râul Teresva va fi închis în Transcarpatia

În Transcarpatia, pe 27 decembrie, între orele 11:00 și 17:00, va rămâne închisă circulația peste un nou pod modular în satul Teresva, raionul Treaciv.

Acest lucru a fost comunicat de Serviciul pentru restaurarea și dezvoltarea infrastructurii din regiunea Transcarpatia.

Potrivit agenției, pe 27 decembrie, între orele 11:00 și 17:00, specialiștii efectuează teste suplimentare ale podului pentru a determina cu exactitate capacitatea de traversare.

„Vă rugăm să țineți cont de aceste informații și să vă planificați călătoriile în conformitate cu restricțiile impuse. Pe durata închiderii podului, va fi în vigoare o rută ocolitoare prin satul Neresnytsia”, se arată în comunicat.

După teste, calcule și concluzii, podul va fi deschis pentru traficul de marfă.

Ce se știe

Pe 24 iulie, un pod peste râul Teresva de pe autostrada Mukachevo-Lviv din Transcarpatia s-a prăbușit în apropierea satului Bedevlya din raionul Teaciv. Cinci persoane, inclusiv trei copii, au fost rănite în urma prăbușirii podului.

Câteva zile mai târziu, a fost finalizată instalarea unui pod mecanizat greu peste râu. În seara zilei de 20 octombrie, o traversare temporară a râului Teresva a rămas complet sub apă . Ulterior, aceasta a fost restaurată.

Lucrările la podul modular au început în luna august. La sfârșitul lunii noiembrie, toate părțile podului de transport peste râul Teresva au fost finalizate. La 23 noiembrie, pe podul modular a avut loc un test drive al vehiculelor.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments