miercuri, mai 1, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieTranscarpatia se numără printre liderii din Ucraina în ceea ce privește alocările...

Transcarpatia se numără printre liderii din Ucraina în ceea ce privește alocările bugetare pentru nevoile forțelor de apărare

Transcarpatia se numără printre liderii din Ucraina în ceea ce privește alocările bugetare pentru nevoile forțelor de apărare, proiectele de sprijinire a apărătorilor noștri și activitățile legate de război.

Potrivit ratingului https://is.gd/Bq8ol4, întocmit de resursa informațională Noua Economie Media și de ONG-ul SPROTYV, Mucacevo și Ujgorod se află printre primele 40 de orașe din 459 de orașe din țară, inclusiv teritoriile ocupate de Rusia, în ceea ce privește procentul de asistență pentru Forțele de Apărare în 2022 și pentru 10 luni din 2023.

Acest lucru indică priorități clare pentru regiune și constituie un exemplu pentru administrațiile locale de la toate nivelurile.

Mulțumesc comunităților și membrilor consiliilor locale pentru poziția de principiu de susținere a statului în această problemă.

Apărarea a fost întotdeauna și va rămâne prioritatea noastră principală, a scris șeful AMR Viktor Mykita pe pagina sa de facebook.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments