sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseCetățean francez, dat dispărut în Transcarpatia de două săptămâni

Cetățean francez, dat dispărut în Transcarpatia de două săptămâni

Salvatorii continuă să îl caute pe cetățeanul francez Charles Minart, în vârstă de 27 de ani, care a dispărut în urmă cu două săptămâni. Pe 12 și 13 ianuarie, salvatorii au inspectat principalele rute spre Hoverla din zona Vorokhta și regiunea Transcarpatia.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din regiune.

Potrivit postării, la 12 ianuarie, salvatorii au primit un mesaj de la un reprezentant al Ambasadei Franței în Ucraina, potrivit căruia un cetățean francez plănuia să urce pe Hoverla din satul Vorohta în perioada 3-6 ianuarie și să călătorească prin Carpați până în orașul Rahiv, regiunea Transcarpatia. La 3 ianuarie, acesta a încetat să mai ia legătura cu cineva.

„Salvatorii efectuează în prezent o monitorizare intensivă a acestei situații”, a declarat Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență.

Semnalmentele lui Charles Minart

Charles Minart este de constituție subțire, cu părul negru. El purta o jachetă albastru închis, o pălărie înaltă de culoare gri închis și cizme de drumeție. Bărbatul purta un rucsac de munte.

Dacă știți unde se află Charles Minart, poliția vă roagă să sunați la 102 sau la secția de poliție din Yaremce: 0 (68) 651 98 24.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments