duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăDiverseProprietarul Viber deschide un birou în Kiev și se alătură Diia.City

Proprietarul Viber deschide un birou în Kiev și se alătură Diia.City

Pe 15 ianuarie, Rakuten, proprietarul Viber, a deschis un birou în Kiev. De asemenea, compania intenționează să se alăture inițiativei Diia.City de dezvoltare a sectorului IT din Ucraina.

Acest lucru este declarat pe site-ul oficial al Rakuten Group, Inc.

Cele trei afaceri ale Rakuten – Rakuten Viber, Rakuten Advertising și Rakuten Rewards – se ocupă în prezent de dezvoltarea de software și marketing digital, fiind concentrate în Kiev și Odesa.

Compania a precizat că Rakuten și-a aprofundat cooperarea cu Ucraina după ce președintele și directorul general Mikki Mikitani a însoțit oficiali japonezi într-o misiune diplomatică în Ucraina în septembrie 2023. În calitate de reprezentant al sectorului privat japonez, Mikitani s-a întâlnit cu președintele Volodymyr Zelenskyy și cu viceprim-ministrul și ministrul pentru transformare digitală Mykhailo Fedorov.

Rakuten în Ucraina va angaja angajați în sectorul tehnologic. Se așteaptă ca portofelul digital Rakuten Viber să fie lansat în Ucraina. Serviciul este deja disponibil în mai multe țări europene. Serviciul va permite oamenilor să trimită bani către și dinspre țară prin intermediul unor tranzacții securizate în sistemul de mesagerie instantanee.  Serviciul de presă al Rakuten a scris că 98% dintre persoanele din Ucraina au instalată aplicația Viber.

Anterior, în noiembrie 2023, Rakuten Viber a lansat în Ucraina un abonament premium Viber Plus, care costă 1,99 dolari pe lună. Acesta oferă mesaje vocale, un mod invizibil și publicitate limitată.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments