joi, mai 9, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieDiscuții între Ucraina și Ungaria privind deschiderea punctului de control Velyka Palad-Noghodos

Discuții între Ucraina și Ungaria privind deschiderea punctului de control Velyka Palad-Noghodos

Ucraina și Ungaria au convenit asupra unor amendamente la Acordul, care prevăd deschiderea punctului de control Velyka Palad-Noghodos pentru vehiculele de pasageri, precum și circulația camioanelor goale cu o greutate mai mare de 7,5 tone prin punctul de control Luzhanka-Beregsurany.

Myroslav Biletskyi, prim-vicepreședinte al AMR, a subliniat că acesta este un pas important și mult așteptat, care ne va permite să începem pregătirile pentru deschiderea noului punct de control Velyka Palad-Nodhodosh. În plus, putem reduce în mod semnificativ cozile de la frontieră, permițând camioanelor goale să treacă prin Lujanka.

Oleksandr Kubrakov, viceprim-ministru pentru restaurarea Ucrainei, a precizat că se ia în considerare și posibilitatea de a construi un nou punct de control al mărfurilor la Dyida-Berehdaroc pentru a crește capacitatea frontierei ucraineano-maghiare.

Myroslav Biletskyi și-a exprimat recunoștința față de toți cei care au lucrat asiduu pentru această decizie și a menționat că urmează multe schimbări pozitive

După semnarea amendamentelor la acord, proiectul trebuie să fie ratificat.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments