luni, mai 6, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieGrănicerii au reținut șase bărbați din regiunea Transcarpatia care intenționau să treacă...

Grănicerii au reținut șase bărbați din regiunea Transcarpatia care intenționau să treacă râul Tisa pentru a ajunge în România

În noaptea de 25 aprilie, grănicerii din raionul Teaciv au reținut șase bărbați suspectați că încercau să treacă ilegal râul Tisa pentru a ajunge în România.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Serviciului Frontiere de Stat a  Ucrainei – Frontiera de Vest.

Potrivit agenției grănicerii  i-au reținut pe bărbați, care se îndreptau spre râul Tisa, la 100 de metri de granița cu România.

„Bărbații au declarat că s-au pregătit în prealabil să treacă ilegal frontiera. Pentru a face acest lucru, fiecare dintre ei a găsit „ajutoare” care le-au promis că vor organiza o trecere neîngrădită și sigură a frontierei de stat. Unii dintre cei reținuți au reușit chiar să plătească contrabandiștii pentru serviciile lor: doi bărbați au plătit 10.000 USD fiecare, iar alți doi au plătit 6.000 USD și 7.000 USD. Ceilalți doi au fost de acord să plătească 7.000 USD și 5.000 EUR doar dacă reușesc să treacă cu succes frontiera”, se arată în comunicat.

Persoanele reținute au fost duse la unitatea de grăniceri, unde au fost întocmite pe numele lor procese-verbale de constatare a unor infracțiuni administrative în conformitate cu articolul 204-1 din Codul infracțiunilor administrative.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments