luni, mai 6, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieJandarmii, alături de sătmăreni

Jandarmii, alături de sătmăreni

Jandarmeria Satu Mare va  suplimenta efectivele în toate locurile unde vor avea loc manifestări religioase sau cultural artistice.

Alături de polițiști și pompieri, se va acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona lăcașurilor de cult, atât din municipiu cât și din județul Satu Mare, cu ocazia desfășurării manifestărilor religioase prilejuite se sărbătoarea Floriilor.

Concertele organizate în cadrul programului ”Primăvara sătmăreană” ce vor avea loc sâmbătă și duminică în Piața Libertății din municipiu și meciurile de fotbal programate în Liga a III a de fotbal între CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău  și SC Olimpia MCMXXI– CSM Victoria Carei sunt manifestări unde jandarmii sătmăreni vor veghea la respectarea reglementărilor legale în vigoare.

 Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Prin măsurile stabilite la nivelul unității, jandarmii sătmăreni sunt pregătiți să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor. 

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments