luni, mai 20, 2024
spot_img
AcasăDiverseMaratonul caritabil "Krayna Uzhhorod Marathon" în sprijinul Forțelor Armate ale Ucrainei va...

Maratonul caritabil „Krayna Uzhhorod Marathon” în sprijinul Forțelor Armate ale Ucrainei va avea loc la Ujgorod

Duminică, 12 mai, la Ujgorod va avea loc Maratonul „Krayna Uzhhorod”, în scopul strângerii de fonduri pentru susținerea armatei.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Consiliului Municipal din Ujgorod.

Potrivit autorității, maratonul complet de 42,195 km va fi organizat pentru prima dată în orașul Ujgorod. În plus, vor avea loc un semimaraton de 21,1 km, o cursă Zece, o ștafetă de 4 x 5,25 km și o cursă caritabilă de 1 km.

„Traseul maratonului va consta în 4 ture în partea centrală a orașului, în acest scop, traficul va fi parțial blocat (schema de blocare a traficului este atașată). Participanții vor avea acces la popasuri și puncte de rehidratare de-a lungul traseului. Înscrierile au fost deja finalizate, dar în ziua maratonului se vor putea înscrie și la o cursă caritabilă de 1 km”, se arată în comunicat.

După cum a declarat pentru Suspilne Alla Kokhan, purtător de cuvânt al Consiliului Municipal din Ujgorod, aproximativ 700 de participanți din diferite părți ale Ucrainei și din străinătate, precum Ungaria, Marea Britanie și Finlanda, s-au înscris la maraton.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments