sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseMecenații au oferit unui apărător rănit un apartament în Ujgorod

Mecenații au oferit unui apărător rănit un apartament în Ujgorod

Acest lucru a fost anunțat de șeful AMR, Viktor Mykyta.

„Aceasta este o zi importantă pentru soldatul brigăzii a 3-a  separate de asalt, medic de luptă, soldatul Oleksandr Svystun și pentru familia sa. Ei au primit o nouă locuință în orașul Ujgorod și au devenit oficial concetățenii noștri.

Împreună cu filantropii și antreprenorii Oleksiy Baranyuk și Vitaliy Koțipak, am fost onorați să îi înmânăm soldatului cheile unui apartament cu două camere într-una dintre noile clădiri din oraș.

Oleksandr este în prezent în curs de reabilitare după ce a fost grav rănit într-o luptă împotriva teroriștilor ruși. El a fost supus unor proceduri de protezare și încearcă să revină la o viață normală. Bărbatul nu mai poate fi pe linia întâi alături de camarazii săi de arme pentru a-și elibera patria de ocupanți, dar rămâne un erou și un membru al marii noastre familii și va fi mereu în misiune.

Sprijinirea apărătorilor noștri este prioritate absolută. Aceasta nu este prima și, sunt sigur, nici ultima locuință pe care o donăm veteranilor.

Le sunt recunoscător antreprenorilor care au făcut din sprijinirea soldaților și a familiilor acestora poziția lor de principiu. Problema locuințelor este întotdeauna relevantă, iar aici trebuie să sprijinim statul, ale cărui resurse sunt destinate să asigure rezistența în luptă, scrie Viktor Mykita.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments