sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseÎn cadrul Liceului de Construcții Svaliava va fi deschis un hub modern...

În cadrul Liceului de Construcții Svaliava va fi deschis un hub modern și inteligent 

În viitorul apropiat, hub-ul inteligent va oferi condiții pentru autoinstruirea elevilor și diverse activități extracurriculare. În acest scop, în căminul liceului sunt în curs de desfășurare lucrări de reparație și reconstrucție.

Printre elevii liceului Profesional de Construcții Svaliava din cadrul Radei Regionale se numără, în mare parte, elevi nerezidenți. Prin urmare, pentru mulți dintre ei, căminul devine nu numai un loc de reședință, ci și o a doua casă în timpul studiilor. Prin urmare, crearea unor condiții confortabile de viață și culturale pentru studenți este unul dintre domeniile prioritare de lucru. În plus, ucrainenii strămutați și-au găsit refugiu aici. Directorul Oleksandr Vlasyk a declarat acest lucru în timpul unei vizite la instituție a șefului adjunct al Consiliului Regional Transcarpatic, Vasyl Demianchuk, și a administratorului Myroslava Livch.

În prezent căminul  este deja dotat cu un spațiu informațional cu mobilier nou, 8 laptopuri, căști, iluminat personal și un dispozitiv multifuncțional modern (imprimantă, scanner, fotocopiator).

A fost creată o sală de recreere și a fost echipată o sală de sport.Cinci camere au fost renovate, camerele de duș au fost revizuite și au fost instalate lavoare noi.

Se planifică efectuarea de reparații majore în încă 10 camere.

Conducerea instituției speră că liceul de construcții renovat va oferi și mai multe oportunități de educație și formare continuă pentru elevi

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments