duminică, aprilie 28, 2024
spot_img
AcasăDiverseNoi reguli de staționare în zonele de frontieră din Transcarpatia

Noi reguli de staționare în zonele de frontieră din Transcarpatia

De acum înainte, pentru a sta în zona de frontieră, trebuie să aveți un permis de la Serviciul Frontierei de Stat.

Potrivit Serviciului Serviciului Frontierei de Stat, prin Rezoluția nr. 1292 din 7 decembrie a fost instituit un regim special de frontieră și s-a interzis intrarea liberă, șederea, reședința, circulația persoanelor și activitatea care nu are legătură cu apărarea sau protecția frontierei de stat în interiorul parcelelor de teren cu o lățime de 30-50 de metri de-a lungul frontierei de stat.

Modificările se aplică pentru:

– cetățenii Ucrainei, străinii și apatrizii au dreptul de a intra în zona de frontieră controlată, de a sta, de a locui sau de a se deplasa în interiorul acesteia pe baza documentelor lor de identitate;

– restricțiile privind libera intrare, ședere, rezidență, activitate profesională și circulație a persoanelor în zona de frontieră – o zonă de 5 km lățime de la linia frontierei de stat.

– Obținerea unui permis de către persoanele care intenționează să intre, să rămână și să lucreze în zona de frontieră de la organismul Serviciul Frontierei de Sta relevant care îndeplinește în mod direct sarcini în zona de responsabilitate desemnată. Acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Permisele pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani se acordă la cererea unuia dintre părinți (părinți adoptivi), tutori, curatori sau alți reprezentanți legali ai acestora.

Sursa: publicația enovosty.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments