sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăDiverseBE SAFE-Campanie de conștientizare ITS--BTS în Poienile de sub Munte

BE SAFE-Campanie de conștientizare ITS–BTS în Poienile de sub Munte

Comuna Poienile de sub Munte implementează proiectul „Acțiuni comune pentru îmbunătățirea gestionării și controlului transfrontalier al indicatorilor epidemiologici la populația RO-UA”, proiect finanțat prin Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020 (ENI Grant). Cod proiect: 1HARD/4.1/26.  

Proiectul este implementat în parteneriat cu Consiliul Raional Verkhovyna și Consiliul Local Velykyi Bychkiv din Ucraina și are ca obiectiv principal îmbunătățirea indicatorilor de pericol epidemiologic în regiunea RO-UA prin acțiuni comune cu impact pozitiv asupra incidenței infecțiilor cu transmitere sexuală in 24 de luni.

În cadrul acestui proiect, în comuna Poienile de sub Munte se va desfășura o campanie de conștientizare a populației cu privire la bolile cu transmitere sexuală, precum și prevenirea acestora.

Vineri, 15 decembrie 2023 in Sala de evenimente Tariuc, medici specialiști vor prezenta o serie de comunicate privitoare la această campanie, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la ITS în rândul populației RO-UA, pentru o influență pozitivă asupra comportamentului oamenilor.

Participarea este liberă.

Așteptăm un număr cât mai mare de participanți, atât din comuna Poienile de sub Munte cât și din zonă,  pentru ca aceștia să fie bine-informați într-un subiect văzut ca un TABU în zilele noastre.

Programul Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi co-finanţat de statele participante în program.

Detalii, pe www.ro-ua.net

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments