sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img
AcasăAdministrațieOrașul Lviv va plăti prime de 50 de mii UAH noilor recruți ai...

Orașul Lviv va plăti prime de 50 de mii UAH noilor recruți ai Forțelor Armate ale Ucrainei

Parașutiștii și pușcașii marini urmează să primească recompensa în bani.

În cadrul unei ședințe de vineri, 12 ianuarie, Comitetul Executiv al Consiliului Municipal Lviv a decis să plătească 50.000 UAH din buget voluntarilor care semnează un contract cu trupele de asalt aeropurtate și pușcașii marini.

„50 de mii de grivne din partea comunității  Lviv pentru oricine decide să semneze un contract cu trupele de asalt aerian și pușcașii marini”, a declarat primarul din Lviv, Andriy Sadovyi, în dimineața zilei de 12 ianuarie.

Potrivit primarului, această inițiativă ar trebui să devină o motivație și un sprijin suplimentar pentru băieții și fetele care au decis să apere Ucraina.

Regulamentele și procedura de calculare a acestor plăți unice sunt încă în curs de elaborare.

Trebuie remarcat faptul că primăriile din alte câteva orașe au decis, de asemenea, să plătească prime pentru a încuraja voluntarii să se înroleze în armată. La sfârșitul lunii noiembrie, consiliul municipal din Odesa a aprobat posibilitatea de a plăti un ajutor în numerar de 20.000 UAH celor mobilizați. Autoritățile din Kiev au introdus plăți de 30.000 UAH pentru recruții care acceptă să se mobilizeze voluntar în cadrul forțelor armate.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments