marți, mai 7, 2024
spot_img
AcasăCulturăEducațiePartenerii cehi au donat echipamente pentru o sală de clasă multimedia din...

Partenerii cehi au donat echipamente pentru o sală de clasă multimedia din Svaleava

Astăzi, în timp ce se aflau într-o misiune umanitară în Transcarpatia, prietenii cehi au donat laptopuri, manuale și mobilier școlar pentru o sală de clasă multimedia de limba cehă, care a fost inaugurată la Școala din Svaleava, în numele lui Tomaș Masaryk.

Cadourile din partea binefăcătorilor au fost primite de elevii școlii, care au pregătit un program tematic în limba cehă și și-au exprimat recunoștința pentru acest ajutor. Vizitatorii au fost însoțiți de Myroslava Livch, administratorul consiliului regional, și de Volodymyr Chubirko, membru al consiliului regional, care au mulțumit binefăcătorilor pentru sprijinul cuprinzător acordat încă din primele zile ale războiului.

„Este extrem de important pentru noi să simțim umărul prietenesc al partenerilor noștri cehi, care sunt întotdeauna gata să ajute instituțiile noastre de învățământ, armata și ucrainenii strămutați. Prețuim prietenia noastră și credința noastră comună în victoria Ucrainei!”, a declarat deputatul consiliului regional.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments