duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăDiversePentru a salva un copil de 8 luni, medicii din Transcarpatia s-au...

Pentru a salva un copil de 8 luni, medicii din Transcarpatia s-au deplasat prin zăpadă cu o mașină de pompieri

Incidentul a avut loc noaptea trecută în satul Herțevtsi, raionul Mucacevoo. Medicii au primit o sesizare potrivit căreia un bebeluș de 8 luni avea febră ridicată.

Dispecerul a trimis la apel echipajul nr. 700 cu medicul Myroslava Bihun, paramedicul Viktor Choban și șoferul Mykola Kokhan, scrie Centrul de asistență medicală de urgență din Transcarpatia  pe pagina sa de Facebppk.

„Cu toate acestea, la jumătatea drumului spre sat, ambulanța a rămas blocată în zăpadă adâncă. A trebuit să chemăm în ajutor salvatorii Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență. Un camion de pompieri puternic a scos vehiculul medical din capcana de zăpadă, iar salvatorii i-au dus pe medici la destinație cu vehiculul lor de teren”, se arată în comunicat.

Un medic și un paramedic au examinat micuța pacientă și au efectuat toate procedurile de diagnosticare necesare, i-au coborât temperatura cu medicamente și, în stare stabilă, au dus-o pe ea și pe mama ei la o ambulanță și apoi cu transportul medical la spitalul regional pentru copii din Mucacevo.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments