duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăDiverseSBU denunță un canal clandestin pentru vânzarea de arme de război și...

SBU denunță un canal clandestin pentru vânzarea de arme de război și explozibili în regiunea Transcarpatia

În regiunea Transcarpatia, Serviciul de Securitate al Ucrainei a demascat un canal clandestin pentru vânzarea de arme de război și explozibili. Organizatorul canalului era un localnic care ispășea o pedeapsă într-un penitenciar pentru vânzări ilegale de arme.

Acest lucru a fost raportat pentru Suspilne de către Wanda Milo, purtătoare de cuvânt a Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Transcarpatia.

Potrivit acesteia, înainte de a fi arestat, transcarpatianul a ascuns un arsenal de muniții în apropierea unei cariere locale. În timp ce se afla în spatele gratiilor, el a încercat să vândă armele ascunse prin intermediul propriilor legături din” libertate”

„În cursul unor măsuri complexe, din ascunzătoare a fost confiscat un lot mare de TNT și plastid cu detonatoare electrice, 7 grenade de luptă, aproape 600 de cartușe pentru arme de calibru mic”, a declarat purtătoarea de cuvânt.

Bărbatul a primit o notificare de suspiciune în conformitate cu partea 1, articolul 263 din Codul penal al Ucrainei. Articolul prevede o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de la trei la șapte ani.

Munițiile confiscate au fost trimise pentru examinare. Ofițerii de aplicare a legii identifică în prezent persoanele implicate în această infracțiune. Ancheta este în curs de desfășurare, a adăugat Wanda Milo.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments