duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăDiverseSalvatorii au pompat apa din spațiile inundate din regiunea Transcarpatia

Salvatorii au pompat apa din spațiile inundate din regiunea Transcarpatia

Precipitațiile abundente din Transcarpatia au provocat inundarea unor instalații și clădiri rezidențiale din raioanele Rahiv și Teachv. În special, în raionul Rahiv, salvatorii au pompat de două ori apa din substația de energie electrică locală, deoarece exista pericolul unei pene de curent în întregul raion.

Acest lucru a fost raportat pe site-ul web al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din regiune.

Potrivit agenției, au fost efectuate apeluri la unul dintre magazinele din Rahiv, unde subsolul a fost inundat, și la 4 clădiri rezidențiale.

„Oamenii erau îngrijorați că apa va deteriora cazanele cu combustibil solid din subsoluri și că vor rămâne fără încălzire. În raionul Tachv, am vizitat o dată o gospodărie privată din satul Dubove, unde apa a inundat curtea și subsolul. În total, 9 persoane și 3 vehicule au fost angajate pentru a pompa apa”, se arată în comunicat.

Ca urmare a creșterii apei în râul Bascău din Hlybokyi Potik,(satul românesc Strâmtura) care traversează raionul Teaciv, un drum local de aproximativ 15-20 de metri a fost luat de ape. Incidentul a avut loc pe strada Țentralna din satul Hlybokyi Potik. Traficul este posibil. Pentru astăzi este programată o ședință a Comisiei Comunității Teritoriale Solotvno, adaugă agenția. De asemenea, în dimineața zilei de 6 februarie, a fost raportată o alunecare de teren care a blocat unul dintre drumurile locale din satul Bohdan din raionul Rahiv. Aproximativ 200 de metri cubi de pământ s-au prăbușit pe strada Dovbush. În prezent, se lucrează pentru a elibera carosabilul.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments