joi, mai 2, 2024
spot_img
AcasăAdministrațiePod nou între Sighet și Ucraina

Pod nou între Sighet și Ucraina

Myroslav Biletskyi, prim-adjunctul șefului administrației militare   din Transcarpatia, a participat la o întâlnire cu partenerii români, tema principală fiind construirea unui pod peste râul Tisa în cadrul viitorului punct de control Biserica Albă-Sighetu Marmatiei.

„Aceasta este o ocazie unică pentru toate părțile interesate de a discuta personal aspectele problematice legate de implementarea proiectului.

Avem mai multe aspecte problematice, a căror rezolvare intempestivă amenință să perturbe calendarul de construcție, iar noi nu putem permite acest lucru”, a comentat Myroslav Biletskyi.

Potrivit acestuia, lucrările care urmează să fie efectuate pe partea română sunt finalizate în proporție de 60%. Pentru a continua construcția structurii, va fi necesară deplasarea pe partea ucraineană peste două luni. Prin urmare, participanții la întâlnire au discutat toate aspectele de regulament care trebuie rezolvate în acest sens.

„Am convenit să organizăm o altă întâlnire în viitorul apropiat pentru a discuta și a rezolva problemele emergente cât mai curând posibil”, a declarat primul adjunct al șefului regiunii.

La eveniment au participat, de asemenea, reprezentanți ai Serviciului pentru Restaurarea și Dezvoltarea Infrastructurii din regiunea Transcarpatia , ai Agenției de Stat pentru Investiții și Dezvoltare, ai Districtului de Management al Bazinului Râului Tisa, ai Ministerului ucrainean de Externe din Ujgorod , ofițeri vamali și grăniceri.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments