duminică, mai 5, 2024
spot_img
AcasăDiverseTranscarpatia se află printre cei trei lideri în ceea ce privește numărul...

Transcarpatia se află printre cei trei lideri în ceea ce privește numărul de proiecte de digitalizare implementate

Acest lucru este evidențiat de ratingul Ministerului pentru Transformare Digitală.

Oleksandr Patskan, adjunctul șefului administrației regionale de stat, a remarcat că este vorba de peste 20 de inițiative unice care au fost implementate în regiune de la începutul implementării active a transformării digitale, respectiv de mai bine de trei ani.

 „Regiunea noastră se dezvoltă în mod activ și, în ciuda războiului, reușim să creăm servicii utile și să luăm decizii digitale eficiente. Bineînțeles, de la invazia la scară largă, am depus toate eforturile pentru a dezvolta servicii digitale convenabile pentru apărătorii noștri, persoanele strămutate în interiorul țării și rezidenții vulnerabili”, a declarat Oleksandr Patskan.

Potrivit acestuia, Ministerul pentru Transformare Digitală a apreciat foarte mult, în special, următoarele inițiative regionale:

Portalul web Zakarpattia Dopomoga, care oferă servicii online pentru rezidenții din regiune și persoanele strămutate intern și care are, de asemenea, o secțiune separată cu servicii utile pentru militari, veterani și familiile acestora;

Serviciul electronic „Câine pentru un veteran”, pe care administrația militară regională l-a introdus împreună cu Centrul de dresaj canin al Poliției Regionale Transcarpatice și Fundația Yarema;

Proiectul „Consolidarea rezilienței comunității”, implementat împreună cu PNUD Ucraina / UNDP în Ucraina;

 🔹 e-serviciu Centrul regional Transcarpatic de pregătire a populației pentru rezistența națională.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments